Logo Le Pain d'Antan

Briochon sucre-raisins

De suiker-rozijnenbriochette is een specialiteit van de Franse banketbakkerij. Het is een zachte en luchtige brioche, gegarneerd met rozijnen en bestrooid met suiker. Deze zoete lekkernij wordt veelal genoten bij het ontbijt of de middagthee. Het deeg is gemaakt van bloem, boter, suiker, gist en eieren, wat resulteert in een delicate en smeltende textuur in de mond. De rozijnen voegen een zoete en fruitige smaak toe, waardoor het gebakje een uniek karakter krijgt. De suiker die erbovenop gestrooid wordt karameliseert tijdens het bakken, waardoor er een heerlijk knapperig korstje ontstaat. De suiker-rozijnenbriochette kan zo gegeten worden, maar is ook heerlijk met jam of verse room. Het is een traktatie voor liefhebbers van brioches en zoetigheden. Het bereiden ervan vergt enig geduld en vakmanschap, maar het resultaat is het waard. Genieten van een suiker-rozijnenbriochette is een ware streling voor de smaakpapillen.
5,25 €