Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel Frans broodje, knapperig en licht

Een Frans geïnspireerd broodje met een goudbruine, dunne korst, gebakken op steen voor een onnavolgbare knapperigheid. De luchtige kruim laat het vakmanschap van onze bakkers zien.

0,95 €

Dit pistolet wordt gemaakt met een zeer gehydrateerd deeg, waardoor de gisting de tijd krijgt om zijn werk te doen. Door het bakken op steen krijgt de korst een fijne knapperigheid die contrasteert met de zachte en luchtige kruim.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Water, zout, gist, zetmeel, tarwebloem, Gemoute tarwebloem, Tarwegluten, Tarwemout, Schimmelamylasen.

Allergenen : tarwe, gluten

Kan bevatten:

  • Energie: 823 kJ / 197 kcal
  • Vetten: 0,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 g)
  • Koolhydraten: 40 g (waarvan suikers: 1,1 g)
  • Eiwitten: 7 g
  • Vezels: 0,2 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het wordt gemaakt van Franse bloem en gebakken op steen, waardoor het een knapperige korst en een luchtige kruim krijgt.

De dunne korst knapt onder de tanden, terwijl de kruim zacht en luchtig is.

Ja, door zijn formaat en luchtigheid is het een ideale basis voor hartige of zoete sandwiches.

Zoals elk vers brood moet het dezelfde dag worden geconsumeerd of licht worden opgewarmd om zijn knapperigheid terug te krijgen.