Logo Le Pain d'Antan

Klein speltbrood

Een royaal brood op basis van klein speltmeel, een oud graan dat bekend staat om zijn hoge vezelgehalte. Bestrooid met zonnebloempitten, heeft het een goudbruine korst en een zachte kruim.

5,90 €

Onze ambachtslieden kiezen voor engraanmeel, de voorloper van tarwe, en combineren dit met zonnebloempitten. Deze combinatie zorgt voor een brood met een verfijnde smaak en een vezelrijke, subtiele kruim.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: meel van kleine spelt, zonnebloempitten, water, zout, gist, zetmeel.
Allergenen : gluten
Kan sporen bevatten van: soja, sesamzaad

  • Energie: 2519 kJ / 602 kcal
  • Vetten: 32,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 6,2 g)
  • Koolhydraten: 55,8 g (waarvan suikers: 3,4 g)
  • Eiwitten: 18,3 g
  • Vezels: 7,1 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Kleine spelt, of eenkoorn, is een oud graan dat rijk is aan vezels en smaak, en beter verteerbaar is dan moderne tarwe.

Het blijft zacht, verrijkt met de vezels van klein spelt en doorspekt met zonnebloempitten.

Als geroosterd ontbijtbrood, bij verse kaas of een complete salade.

Ja, hoewel kleine spelt minder gluten bevat, is dit brood niet glutenvrij.