7-granenbrood klein
Een concentraat van smaken in een individueel formaat: het 7-granenbroodje klein wordt bij Pain d'Antan gemaakt met verschillende soorten meel en tarwekiemen. De delicate korst beschermt een zachte kruim, ideaal om te snijden.
Een concentraat van smaken in een individueel formaat: het 7-granenbroodje klein wordt bij Pain d'Antan gemaakt met verschillende soorten meel en tarwekiemen. De delicate korst beschermt een zachte kruim, ideaal om te snijden.
Onze ambachtslieden gebruiken een uitgekiende mix van tarwe-, spelt- en roggemeel, verrijkt met tarwekiemen en mout. Een formaat dat speciaal is ontworpen voor een maaltijd op zich, met een bakwijze die de vochtigheid van de kruim behoudt.
Water, tarwebloem, speltmeel, tarwekiemen, zout, roggemeel, gist, tarwemout, zetmeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur E300, enzymen, tarwegluten, mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, gerstemout.
Allergenen : tarwe, gluten
Kan sporen bevatten van: : soja, lupine, sesamzaad, melk