Logo Le Pain d'Antan

De Paris-Brest

Nauwkeurig met de hand gevuld, romige pralinécrème, een smeltende vulling en hele hazelnoten. De Paris-Brest van Pain d'Antan belichaamt traditionele lekkernijen, zonder concessies te doen aan de intensiteit van de smaak.

5,50 €

Elke Paris-Brest wordt met de hand gemaakt door onze ambachtslieden, met een zijdezachte pralinécrème en een smeltende vulling van huisgemaakte praliné. Het geheel wordt rijkelijk gegarneerd met hele hazelnoten, voor een onweerstaanbare knapperige toets.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Hazelnoten, gepasteuriseerde melkroom, melk, suiker, tarwebloem, eieren, boter, Water, Amandelen, Cacaoboter, Volle melkpoeder, Invert suiker, Cacaomassa, Isomalt, Zout, Sojalecithine, Natuurlijk vanillearoma, Rundgelatine, Maïszetmeel, Caroteen kleurstof, Riboflavine kleurstof, Carrageen, Zonnebloemolie, glycerol, tarwemout, ascorbinezuur, enzymen.
Allergenen : gluten, eieren, soja, melk, noten
Kan aanwezig zijn: lupine

  • Energie: 1597 kJ / 383 kcal
  • Vetten: 29,1 g (waarvan verzadigde vetten: 11,7 g)
  • Koolhydraten: 23,4 g (waarvan suikers: 16,1 g)
  • Eiwitten: 5,8 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, van het pocheren van het soezendeeg tot de pralinécrème en de huisgemaakte praliné, alles wordt ambachtelijk gemaakt bij Pain d'Antan.

De smeltende vulling van huisgemaakte praliné, de hele hazelnoten en de romige crème die met zorg is opgeklopt voor een intense smaak.

Haal hem 10 minuten voor het serveren uit de koelkast, zodat de crème weer helemaal smeuïg wordt.

Afhankelijk van uw eetlust kunt u het als royale individuele portie eten of met z'n tweeën delen voor een heerlijke pauze.