Logo Le Pain d'Antan

Pecannoottaart

Deze pecantaart, het paradepaardje van Pain d'Antan, laat de rijkdom van chocolade en karamel volledig tot zijn recht komen. Met zorg bereid en vervolgens met de hand gesneden om elke textuur te behouden.

4,40 €

Onze taart wordt in zijn geheel gebakken voordat hij zorgvuldig in stukken wordt gesneden. Dit ambachtelijke proces zorgt ervoor dat de smeltende vulling en de knapperige pecannoten van Coyo behouden blijven.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, Boter, Pecannoten, Tarwemeel, Eieren, Cacaomassa, Water, Amandelen, Cacaoboter, Zout, Vanilline, Dextrose, Lecithine van soja, Mout van tarwe, Ascorbinezuur, Enzymen, Glycerol. Allergenen: Gluten, Eieren, Soja, Melk, Pinda's, Schaal- en schelpdieren, Gecontamineerd met gluten.Soja, Melk, Noten Kan aanwezig zijn: Lupine

  • Energie: 1963 kJ / 472 kcal
  • Vetten: 32,3 g (waarvan verzadigde vetten: 14,3 g)
  • Koolhydraten: 40,9 g (waarvan suikers: 28,4 g)
  • Eiwitten: 5,5 g
  • Vezels: 3,1 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Hij wordt in zijn geheel gebakken in onze bakkerij en vervolgens in stukken gesneden om alle texturen van de smeltende pecannotenvulling te behouden.

Het is onze signature taart, gemaakt met pecannoten van hoge kwaliteit van Coyo en een huisgemaakte chocoladevulling.

Lauwwarm of op kamertemperatuur komt hij het best tot zijn recht als tussendoortje of als royaal dessert.

Tot 5 dagen in de koelkast, zoals aangegeven op het productblad.