Logo Le Pain d'Antan

Croque ham-kaas

Een zorgvuldig vernieuwde klassieker: de croque jambon-kaas van Pain d'Antan. Een smeltende vulling van kalkoenham en Zwitserse kaas van hoge kwaliteit, goudbruin gebakken voor een knapperige en smeuïge hap.

5,90 €

Onze ambachtslieden geven de voorkeur aan Zwitserse kaas van hoge kwaliteit, die bekend staat om zijn uitgesproken smaak en ideale smeltbaarheid. In combinatie met malse, perfect gebakken kalkoenham blijft deze croque heerlijk zacht en smakelijk.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Melk, Kalkoen, Boter, Water, Aardappelzetmeel, Melkeiwitten, Dextrose, Zout, Difosfaat, trifosfaten, glucose, carrageen, johannesbroodpitmeel, aroma's, kruiden, specerijen, natriumerythorbaat, natriumnitriet.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Melk
Kan sporen bevatten van : Soja, Selderij

  • Energie: 283 kJ / 68 kcal
  • Vetten: 6 g (waarvan verzadigde vetzuren 4 g)
  • Koolhydraten: 0,5 g (waarvan suikers 0,3 g)
  • Eiwitten: 3,1 g
  • Vezels: 0 g
  • Zout: 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden bereiden hem elke dag bij Pain d'Antan met kalkoenham en hoogwaardige Zwitserse kaas.

De royale hoeveelheid Zwitserse kaas die perfect smelt en de malse ham zorgen voor authenticiteit en een heerlijke smaak.

Hij is ideaal voor een snelle lunch, een warme snack of een gezellige maaltijd.

Bewaar hem in de koelkast tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.