Logo Le Pain d'Antan

Sandwich met grijs brood en huisgemaakte rosbief

Op grijs brood met een dunne korst en zachte kruim combineert onze sandwich met huisgemaakte rosbief een perfecte garing met twee huisgemaakte sauzen: een dijonnaise met Dijon-mosterd en een licht gerookte barbecuesaus. De augurken zorgen voor frisheid en zuurheid voor een perfecte balans.

6,50 €

Onze ambachtslieden bakken het rundvlees precies goed, voor een malse en rosé textuur. Twee huisgemaakte sauzen maken het recept helemaal af: een pittige Dijonnaise en een heerlijke barbecuesaus, in balans gebracht door de zuurheid van de augurken. Het vezelrijke bruine brood zorgt voor een ideale balans.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Meel van tarwe, rogge, water, rundvlees, tomaat, Koolzaadolie, Venkel, Uien, Mosterd, Honing, Suiker, Gist, Olijfolie van eerste persing, Zout, eigeel, knoflook, rozemarijn, zetmeel, citroenzuur, olijf, melkzuur, ijzergluconaat, gemoute tarwebloem , Ascorbinezuur E300, Enzymen, Tarwemout, Tarwegluten, Peper, Azijnzuur, Sulfiet E224, Azijn, Dextrose, Maïszetmeel, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Specerijen, Moutazijn, Ansjovis, Tamarinde, Glycerol, Augurken, Calciumchloride E509, Rode lollo, Wilde rucola, Jonge spinazie, Rode biet, Rode snijbiet, Veldsla, Witte lollo.
Allergenen: Tarwe, Rogge, Eieren, Vis, Mosterd, Sulfieten
Kan bevatten: Soja, Lupine, Sesamzaad

  • Energie: 816 kJ / 195 kcal
  • Vetten: 4,7 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g)
  • Koolhydraten: 26,1 g (waarvan suikers: 2,6 g)
  • Eiwitten: 11,1 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Zout: 0,4 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert rosé en mals rosé rundvlees met twee huisgemaakte sauzen, dijonnaise en barbecue, in balans gebracht door augurken, op smakelijk grijs brood.

Het grijze brood met dunne korst contrasteert met het smeltende rosé rundvlees en de knapperige augurken.

Hij is ideaal voor een smakelijke lunchpauze, een stevige maaltijd of een gezellig moment.

Hij moet worden bewaard tussen 2 °C en 4 °C en dezelfde dag worden gegeten om optimaal van zijn versheid te kunnen genieten.