Logo Le Pain d'Antan

Wit stokbrood van weleer

Het witte stokbrood van weleer, het kenmerk van onze bakkerijen, rust lang voordat het in de oven gaat. Door de langzame gisting en het bakken op steen ontstaat een zachte kruim en een goudbruine korst met tonen van tarwe.

1,95 €

Onze ambachtslieden laten het deeg langzaam rusten, zodat de gist de tijd krijgt om op natuurlijke wijze te werken. Daarna wordt het brood op steen gebakken, waardoor dit huisgemaakte stokbrood een dunne korst en een evenwichtige textuur krijgt, zonder haast of kunstgrepen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Tarwebloem, water, zout, gist, roggebloem, zonnebloemolie, zetmeel, mout van tarwe, gemoute tarwebloem, gerstemout, citroenzuuresters, enzymen, ascorbinezuur.

Allergenen : tarwe, gluten, rogge, gerst

Kan aanwezig zijn: : soja, lupine, eieren, melk, noten

  • Energie : 858 kJ / 205 kcal
  • Vetten: 0,9 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g)
  • Koolhydraten: 41,9 g (waarvan suikers: 0,8 g)
  • Eiwitten: 6,5 g
  • Vezels: 2,1 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het wordt gemaakt met een langzaam gerezen deeg en gebakken op steen voor een dunne korst en een zachte kruim, het kenmerk van de bakkerijen van Pain d'Antan.

Een wit, soepel en goed ontwikkeld kruim, ideaal voor dagelijkse boterhammen of sandwiches.

Op elk moment van de dag: als boterham 's ochtends, als broodje 's middags of als tafelbrood 's avonds.

Het kan worden bewaard bij 0 °C en kan het beste dezelfde dag worden gegeten, zodat u kunt genieten van de knapperigheid.