Wit stokbrood van weleer
Het witte stokbrood van weleer, het kenmerk van onze bakkerijen, rust lang voordat het in de oven gaat. Door de langzame gisting en het bakken op steen ontstaat een zachte kruim en een goudbruine korst met tonen van tarwe.
Het witte stokbrood van weleer, het kenmerk van onze bakkerijen, rust lang voordat het in de oven gaat. Door de langzame gisting en het bakken op steen ontstaat een zachte kruim en een goudbruine korst met tonen van tarwe.
Onze ambachtslieden laten het deeg langzaam rusten, zodat de gist de tijd krijgt om op natuurlijke wijze te werken. Daarna wordt het brood op steen gebakken, waardoor dit huisgemaakte stokbrood een dunne korst en een evenwichtige textuur krijgt, zonder haast of kunstgrepen.
Tarwebloem, water, zout, gist, roggebloem, zonnebloemolie, zetmeel, mout van tarwe, gemoute tarwebloem, gerstemout, citroenzuuresters, enzymen, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, gluten, rogge, gerst
Kan aanwezig zijn: : soja, lupine, eieren, melk, noten