Logo Le Pain d'Antan

Brioche Nanterre

Onze brioche Nanterre is een klassieker uit de bakkerijtraditie. Een smeuïge kruim, een zachte korst, een deeg rijk aan boter en eieren... al het vakmanschap van onze ambachtslieden in één brood om te delen.

7,75 €

Onze ambachtslieden kneden langdurig een deeg dat verrijkt is met eieren, boter en melk, om een lichte en smeltende textuur te verkrijgen. Door het deeg in balletjes te vormen krijgt het zijn herkenbare vorm en luchtige kruim.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst met ingrediënten : boter, eieren, suiker, water, gist, zout, tarwemeel, volle melkpoeder, Zetmeel, tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen.
Allergenen : tarwe, eieren, melk
Kan bevatten: soja, lupine

  • Energie: 1575 kJ / 380 kcal
  • Vetten: 23,3 g (waarvan verzadigde vetten 15,2 g)
  • Koolhydraten: 32,8 g (waarvan suikers 5,5 g)
  • Eiwitten: 8,9 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

In plakjes gesneden bij het ontbijt of als tussendoortje, heerlijk met jam, chocopasta of gewoon een beetje boter.

Ja, u kunt de brioche in plakjes of in zijn geheel invriezen en vervolgens voorzichtig opwarmen om de zachte textuur te behouden.

Nee, het smaakt lichtzoet, waardoor het zowel naturel als met iets erbij heerlijk is.

Ja, het deeg wordt lang gefermenteerd om zijn luchtigheid en zachtheid te ontwikkelen.