Logo Le Pain d'Antan

Mango-passievrucht 1 persoon

Een kleurrijk dessert met exotische smaken, handgemaakt door onze ambachtslieden. Op basis van mangopuree en passievrucht, met luchtige mousse en een smeltende koekjesbodem.

5,30 €

Onze ambachtslieden gebruiken fruitpuree om het hele jaar door een intense smaak te garanderen. De zachte bodem, gemaakt van bloem, eieren en boter, ondersteunt een smeltende mousse met een zomerse geur.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Mango, suiker, passievruchtpuree, tarwemeel, boter, Water, Eieren, Amandelen, Eigeelei, Room van melk , Eiwitteneieren, Cacaoboter, Olijfolie van eerste persing, Glucosestroop, Volle melkpoeder, Dextrose, Invert suiker, Gezoete volle melkconcentraat, Limoen, Glucose, Pectine, Zout, Cacaomassa, Natriumcitraat, Wei-eiwitpoeder, Lecithine van soja, Natuurlijke vanille, Gele kleurstof E102, Natuurlijk vanille-extract, Oranje kleurstof, Paprika, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Guarpitmeel, Xanthaangom, Carrageen, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Tarwezetmeel, Mout van tarwe, Ascorbinezuur, Enzymen, Glycerol, Rundergelatine, Kaliumcitraat, Natriumfosfaat.
Allergenen : gluten, eieren, soja, melk, noten
Kan aanwezig zijn: lupine

  • Energie: 1196 kJ / 289 kcal
  • Vetten: 17,6 g (waarvan verzadigde vetten: 8,8 g)
  • Koolhydraten: 26,8 g (waarvan suikers: 18,9 g)
  • Eiwitten: 4,9 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Onze ambachtslieden gebruiken fruitpuree van hoge kwaliteit om het hele jaar door een constante smaakintensiteit te garanderen.

Ja, elk dessert wordt bij Pain d'Antan met de hand bereid, van het koekje tot de samenstelling.

Een combinatie van een fruitige, luchtige mousse en een zachte, smeltende koekjesbodem.

3 dagen in de koelkast, tussen 2 °C en 7 °C, om de versheid te behouden.