Logo Le Pain d'Antan

Briochon met suiker en rozijnen

Deze briochon combineert de zachtheid van een smeuïge kruim met smeltende rozijnen en delicaat knapperige suiker. Een traditioneel gebakje, bedacht voor de kleine geneugten van het dagelijks leven.

5,25 €

De rozijnen worden zorgvuldig door een rijkelijk met boter doordrenkt deeg gemengd, dat lang laat rusten om een zachte kruim te krijgen. De parelsuiker wordt vlak voor het bakken toegevoegd om bij elke hap een heerlijk contrast te creëren.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Tarwebloem, Eieren, Melk, Suiker, Rozijnen, Boter, Gist, Zout.
Allergenen : tarwe, gluten, eieren, melk
Kan bevatten: soja, lupine

  • Energie : 1318 kJ / 316 kcal
  • Vetten: 8,8 g waarvan verzadigde vetzuren: 5,4 g
  • Koolhydraten: 51,6 g waarvan suikers: 22,3 g
  • Eiwitten: 6,7 g
  • Vezels: 1,7 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Onze ambachtslieden bereiden hem met een zacht deeg, gevuld met zachte rozijnen en bestrooid met parelsuiker vlak voor het bakken voor een knapperig resultaat.

Het kruim is zacht en luchtig, in contrast met de knapperige suiker aan de buitenkant en de zachte rozijnen aan de binnenkant.

Perfect als ontbijt, als zoete snack of bij de thee in de namiddag.

Het blijft 2 dagen goed bij 0 °C, in een gesloten verpakking of onder een stolp om de versheid te behouden.