Logo Le Pain d'Antan

Chocoladebrioche

Onze briochon combineert de zachtheid van een luchtig deeg met het genot van chocoladestukjes. Een heerlijk gebakje dat volgens de bakkerstraditie wordt gemaakt.

5,30 €

Onze ambachtslieden mengen de stukjes chocolade met de hand door een langdurig gerezen deeg om de unieke zachtheid te behouden. De hoeveelheid chocolade is zo afgemeten dat deze bij elke hap precies goed smelt.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Meel van tarwe, Water, Suiker, Cacaomassa, Eieren, Melkpoeder, Boter, Gist, Zout, Cacaoboter, Dextrose, Lecithine van soja, Zetmeel, Palmolie, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, Ascorbinezuur E300, Kleurstof carotenen, Enzymen, Tarwemout, Ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, gluten, eieren, soja, melk
Kan bevatten: lupine

  • Energie : 1343 kJ / 322 kcal
  • Vetten: 12,1 g waarvan verzadigde vetzuren: 7,3 g
  • Koolhydraten: 44,4 g waarvan suikers: 15,9 g
  • Eiwitten: 7,2 g
  • Vezels: 2,8 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Onze bakkers verwerken de stukjes chocolade in een zorgvuldig geklaarde en gefermenteerde boterdeeg. Elke brioche wordt met de hand gevormd om een zachte textuur te behouden.

Ja, de kruim is bijzonder zacht en smeltend, verrijkt met chocoladestukjes die tijdens het bakken smelten.

Ideaal voor een chocoladeontbijt, een lekker tussendoortje of als dessert met fruit of room.

Hij is 2 dagen houdbaar bij 0 °C, bij voorkeur in de originele verpakking of onder een stolp om de versheid te behouden.