Logo Le Pain d'Antan

Pain d'Antan klein

Een traditioneel brood in individueel formaat, gemaakt van een mix van tarwe-, rogge- en speltmeel. Dankzij de zachte kruim en dunne korst is Pain d'Antan klein een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse maaltijden, met zorg bereid bij Pain d'Antan.

2,35 €

Onze ambachtslieden mengen tarwe-, rogge- en speltmeel, verrijkt met tarwekiemen. Het kleine formaat wordt op een gecontroleerde manier gebakken, waardoor de natuurlijke vochtigheid van de kruim behouden blijft en het brood altijd zacht blijft.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

tarwemeel, water, tarwe, roggemeel, speltmeel, kiemen van tarwe, zout, gist, tarwemout, zetmeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur E300, enzymen, tarwegluten, mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden.

Allergenen: tarwe, gluten, rogge, spelt

Kan sporen bevatten van:  soja, lupine, sesamzaad, melk

  • Energie : 1082 kJ / 259 kcal
  • Vetten: 1,7 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g)
  • Koolhydraten: 47,8 g (waarvan suikers: 1,3 g)
  • Eiwitten: 9,5 g
  • Vezels: 6,5 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het wordt gemaakt van tarwe-, rogge- en speltmeel, verrijkt met tarwekiemen voor een authentieke smaak.

Ja, dankzij het individuele formaat en de evenwichtige textuur is het perfect voor uw dagelijkse maaltijden.

Het is zacht en luchtig, met een dunne korst die het vocht goed vasthoudt.

Het wordt aangeraden om het bij 0 °C te bewaren en dezelfde dag nog te consumeren.