Fougasse met olijven en uien
Een rijk deeg bezaaid met zwarte olijven en zacht gekonfijte uien, op smaak gebracht met basilicum en een vleugje knoflook. Perfect voor gezellige momenten aan tafel.
Een rijk deeg bezaaid met zwarte olijven en zacht gekonfijte uien, op smaak gebracht met basilicum en een vleugje knoflook. Perfect voor gezellige momenten aan tafel.
Onze ambachtslieden verwerken zwarte olijven en gaar gekookte uien in het deeg, op smaak gebracht met knoflook, peper en tijm. De basilicum zorgt voor een plantaardige toets, voor een zachte en smakelijke fougasse, gebakken op steen.
Ingrediënten: tarwemeel, water, uien, gist, olijfolie van eerste persing, suiker, knoflook, peper, tijm, basilicum, zetmeel, zout, melkzuur, ijzergluconaat, olijf, tarwezuurdesem, yoghurtpoeder, tarwegluten, gerstemout, enzymen, kruiden, tarwemout, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, melk, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, eieren