Logo Le Pain d'Antan
4,55 €

Onze ambachtslieden verwerken zwarte olijven en gaar gekookte uien in het deeg, op smaak gebracht met knoflook, peper en tijm. De basilicum zorgt voor een plantaardige toets, voor een zachte en smakelijke fougasse, gebakken op steen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: tarwemeel, water, uien, gist, olijfolie van eerste persing, suiker, knoflook, peper, tijm, basilicum, zetmeel, zout, melkzuur, ijzergluconaat, olijf, tarwezuurdesem, yoghurtpoeder, tarwegluten, gerstemout, enzymen, kruiden, tarwemout, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, melk, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, eieren

  • Energie: 806 kJ / 193 kcal
  • Vetten: 3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,4 g)
  • Koolhydraten: 33,5 g (waarvan suikers: 1,8 g)
  • Eiwitten: 6,6 g
  • Vezels: 1,8 g
  • Zout: 1,2 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het is een licht deeg dat met zorg is bereid en verrijkt met olijfolie en gekookte uien, die het zacht maken.

De zwarte olijven en uien worden geaccentueerd door basilicum, knoflook en peper voor een zachte en geurige smaak.

Hij is perfect als aperitief of in plakjes met verse kaas of een zomerse salade.

Ja, het bevat gluten en melk en kan sporen van soja, lupine en eieren bevatten.