Logo Le Pain d'Antan

Rond meergranenbrood

Een meergranenbrood gemaakt met meer dan tien soorten zaden en oude meelsoorten. De evenwichtige kruim en de met zaden bestrooide korst maken dit brood tot een heerlijke aanvulling op zowel het ontbijt als een gezamenlijke maaltijd.

4,00 €

Onze ambachtslieden combineren speltmeel, tarwe, rogge, haver en maïs met een mengeling van zaden (lijnzaad, gierst, zonnebloempitten, sesamzaad). Door het langzaam bakken komen de moutige tonen en de knapperige korst tot hun recht, ideaal voor een brood om te delen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: water, speltmeel, tarwekiemen, lijnzaad, zout, gierstzaad, gist, zonnebloempitten, sesamzaad, zetmeel, tarwemeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur (E300), enzymen, tarwestrong>, rogge, haver, maïs, gluten van tarwe, gerst, citroenzuuresters, natrium- en calciumlactylaten, mout van tarwe.
Allergenen: gluten, sesam
Kan sporen bevatten van: soja, lupine, melk

  • Energie: 1013 kJ / 242 kcal
  • Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g)
  • Koolhydraten: 43,6 g (waarvan suikers: 1 g)
  • Eiwitten: 8,5 g
  • Vezels: 4,6 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het bevat meer dan tien verschillende zaden en meelsoorten, wat zorgt voor een smaakvol en vezelrijk brood met een royaal formaat.

De kruim is zacht en evenwichtig, terwijl de korst bezaaid is met knapperige zaden.

Het is heerlijk om met het hele gezin van te genieten bij het ontbijt, als hartig broodje of bij kaas en vleeswaren.

Het bevat gluten en sesamzaad en kan sporen van soja, lupine en melk bevatten.