Logo Le Pain d'Antan

8 met crème

Een werveling van Weens bladerdeeg, goudbruin gebakken, gevuld met een royale hoeveelheid huisgemaakte banketbakkersroom. Elke hap onthult het vakmanschap van onze ambachtslieden, tussen knapperig goudbruin en smeltend zacht.

2,20 €

Het geheim zit hem in de delicate balans tussen het Weense bladerdeeg en de huisgemaakte banketbakkersroom, die langzaam wordt gekookt om het aroma van de vanille volledig tot zijn recht te laten komen. Deze knowhow wordt elke dag doorgegeven in de nauwkeurige handelingen van onze ambachtelijke bakkers.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Melk, suiker, maïszetmeel, kleurstof carotenen, kleurstof riboflavine, natuurlijk vanillearoma, griesmeel van tarwe, Tarwebloem, Sojameel, Gluten van tarwe, Dextrose, Mono- en diacetylesternatriumesters van mono- en diglyceriden, Mout van tarwe, Enzymen, Koolzaadolie, Ascorbinezuur E300, Boter, Water, Gist, Melkpoeder, Zout, Olijfolie, Natriumlactylaten, Invert suikersiroop.

Allergenen : Gluten, Soja, Melk
Kan bevatten:  Eieren, Noten, Pinda's, Sesamzaad, Zwaveldioxide, Lupine

  • Energie: 638 kJ / 152 kcal
  • Vetten: 3,3 g (waarvan verzadigde vetten: 1,9 g)
  • Koolhydraten: 27,8 g (waarvan suikers: 20,8 g)
  • Eiwitten: 2,9 g
  • Vezels: 0 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

De banketbakkersroom van de 8 à la crème wordt elke dag huisgemaakt en langzaam gekookt om de zoete smaak van vanille volledig tot zijn recht te laten komen.

Ja, net als al ons gebak bij Pain d'Antan wordt de 8 à la crème met de hand gemaakt door onze ambachtslieden, waardoor een heerlijk knapperig bladerdeeg gegarandeerd is.

Het is raadzaam om de 8 à la crème bij 0 °C te bewaren en dezelfde dag nog te consumeren om optimaal van de versheid te genieten.

De 8 à la crème is ideaal voor een heerlijk ontbijt of een zoete pauze gedurende de dag, maar kan op elk moment worden gegeten.