Logo Le Pain d'Antan
15,00 €

Het recept vindt zijn oorsprong in de keuken van een moeder, die het aan een van onze bakkers heeft doorgegeven. Boter speelt hierin een belangrijke rol, voor een onnavolgbare zachtheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, tarwebloem, eieren, boter, melk, vanilline, zout, appel, difosfaat, natriumbicarbonaat, tarwezetmeel, tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen.

Allergenen : Tarwebloem, Eieren, Melk
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine

  • Energie: 1380 kJ / 332 kcal
  • Vetten: 14 g waarvan verzadigde vetzuren: 9 g
  • Koolhydraten: 45,6 g waarvan suikers: 28 g
  • Eiwitten: 5,5 g
  • Vezels: 0,9 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, hij is geïnspireerd op een familierecept dat is doorgegeven door de moeder van een ambachtelijke bakker van Pain d'Antan, en wordt gemaakt volgens traditionele methoden.

Hij combineert de zoetheid van appel met de rijkdom van boter, voor een eenvoudige en hartverwarmende smaak.

Bewaar hem tussen 2 °C en 7 °C. Hij blijft 3 dagen na productie zacht.

Op elk moment van de dag: bij het ontbijt, als tussendoortje of als dessert, met fruit of een warm drankje.