Logo Le Pain d'Antan

Chocoladebrownie met ganache

Een chocoladebrownie met een zachte kern, verrijkt met een handmatig aangebrachte smeltende ganache. Een lekkernij voor echte fijnproevers, om meteen van te genieten.

3,80 €

Deze brownie onderscheidt zich door zijn huisgemaakte ganache die met de hand is aangebracht. In combinatie met een smeuïg chocoladekoekje zorgt dit voor een perfecte balans tussen smeltend en decadent.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, boter, eieren, cacaomassa, gepasteuriseerde melkroom, tarwebloem, cacaoboter, glucosestroop, sojalecithine, carrageen, difosfaat, natriumbicarbonaat, tarwezetmeel, tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Natuurlijk vanillearoma.

Allergenen : Boter, Eieren, Melk, Tarwemeel, Soja
Kan aanwezig zijn: Lupine

  • Energie : 1279 kJ / 452 kcal
  • Vetten: 32,8 g waarvan verzadigde vetzuren: 21,4 g
  • Koolhydraten: 34,6 g waarvan suikers: 29,3 g
  • Eiwitten : 4,5 g
  • Vezels : 2,3 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

De romige ganache, die met de hand wordt aangebracht, maakt het verschil. Deze zorgt voor een smeltende laag op een zachte chocoladebodem.

Hij wordt door onze ambachtslieden bereid met chocolade en melkroom en vervolgens met de hand gegarneerd met een smeltende ganache.

Bewaar hem bij 0 °C. Je kunt hem koud of lichtjes opgewarmd eten om de smeltende textuur te accentueren.

Hij is perfect als tussendoortje of als dessert en past uitstekend bij ijs of een warm drankje.