Logo Le Pain d'Antan

P’tit plaisir tiramisu-speculaasje

Zoete kruiden, een met de hand opgeklopte mousse, een smeltende bodem met speculaas... Dit glaasje combineert zachtheid en knapperigheid in een troostende harmonie.

5,30 €

Elk glaasje wordt met de hand bereid met een mousse met een delicate vanillesmaak, verrijkt met een mix van zoete kruiden en een smeltend speculaaskoekje. Een recept vol evenwicht en rondheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Eiwit, suiker, eigeel, tarwebloem, boter, cacaoboter, cacaomassa, sojalecithine, natuurlijk vanillearoma, kaneel, gember, koriander, chilipeper, kaliumcarbonaat, nootmuskaat, zout, bakpoeder: natriumcarbonaat, kandijsuikersiroop, Koolzaadolie, Palmolie, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Citroenzuur, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat, Guarpitmeel, Xanthaangom, melk, melkroom, suikersiroop.
Allergenen : gluten, eieren, soja, melk
Kan bevatten: lupine

  • Energie: 1391 kJ / 334 kcal
  • Vetten: 25,6 g (waarvan verzadigde vetten: 16,2 g)
  • Koolhydraten: 18,7 g (waarvan suikers: 16,4 g)
  • Eiwitten: 6,4 g
  • Vezels: 0,1 g
  • Zout: 0,2 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, hij wordt met de hand samengesteld door onze ambachtslieden, met een luchtige mousse en een subtiel gekruid speculooskoekje.

Een uitgebalanceerde mix van kaneel, gember, koriander, zoete peper en nootmuskaat.

De mousse is romig en luchtig, terwijl de speculaasbodem zorgt voor een zachte textuur en een kruidige geur.

Absoluut. Het is een zoet en hartverwarmend dessert, ideaal om een maaltijd op een kruidige manier af te sluiten.