Logo Le Pain d'Antan

Kersen-crumble

Deze kersen-crumble wordt in ons atelier bereid met gestoofd fruit en een knapperig laagje amandelschilfers. Een rustieke lekkernij met een huisgemaakte smaak, in samenwerking met onze bakkers.

5,20 €

De kersen worden zachtjes gestoofd voordat ze op een frangipane van onze bakkers worden gelegd. De crumble, rijk aan amandelen, wordt met de hand gemaakt voor een royale knapperigheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Water, Boter, Suiker, Amandelen, Tarwebloem, Eieren, MelkMelk, Olijfolie van eerste persing, Cacaoboter, Kersen, Melk poeder, Zout, Lecithine van soja, Vanilline, Natuurlijk vanille-extract, Glycerol, Maïszetmeel, Caroteen kleurstof, Riboflavine kleurstof, Natuurlijk vanille-aroma, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan bevatten:  Lupine

  • Energie: 1299 kJ / 313 kcal
  • Vetten: 21,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,8 g)
  • Koolhydraten: 24,8 g (waarvan suikers: 17,2 g)
  • Eiwitten: 4,9 g
  • Vezels: 1,8 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Hij wordt gemaakt met een frangipane van onze bakkers en een zelfgemaakte crumble met amandelschilfers, die met de hand wordt bereid.

Ja, dankzij een crumble-deeg dat rijk is aan amandelen en met de hand wordt verkruimeld voor een onweerstaanbare textuur.

Hij kan koud worden gegeten, maar komt het best tot zijn recht als hij lichtjes is opgewarmd, vergezeld van ijs of thee.

Tot 3 dagen in de koelkast, bij 0 °C.