Logo Le Pain d'Antan

Mignardise Suprême

Een rijk en smeltend genot, met een mix van chocolade, amandel en hazelnoot. Een handgemaakt gebakje, perfect om een maaltijd mee af te sluiten of om elegant bij de koffie te serveren.

2,10 €

Onze ambachtslieden hebben dit hapje ontworpen door chocolade, hazelnoten en amandelen te combineren voor een subtiele balans. Elk stukje wordt met zorg en passie met de hand gemaakt, voor een moment van pure verwennerij.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, gepasteuriseerde melkroom, eieren, boter, tarwebloem, Cacaomassa, Hazelnoten, Amandelen, Invert suiker, glucosestroop, cacaoboter, tarwebloem, cacaopoeder, volle melkpoeder, Geconcentreerde boter, Zout, Sojalecithine, Bakpoeder: Natriumcarbonaat, Melkeiwitten, Gerstmout, Lactose, Magere cacaopoeder, Natuurlijk vanillearoma, Kaliumcarbonaat, Difosfaat, Tarwezetmeel, Natriumbicarbonaat, Tarwemout, Enzymen, Carrageen, Ascorbinezuur, Palmolie.

  • Energie: 1553 kJ / 431 kcal
  • Vetten: 29,0 g
    waarvan verzadigde vetzuren: 15,3 g
  • Koolhydraten: 34,8 g
    waarvan suikers: 25,6 g
  • Eiwitten: 6,6 g
  • Vezels: 3,2 g
  • Zout: 0,14 g

Temperatuur: tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Onze ambachtslieden combineren chocolade, hazelnoten en amandelen om een smeltend hapje te creëren, dat met zorg wordt gemaakt bij Pain d'Antan.

Het combineert chocolade, hazelnoten, amandelen, room en boter voor een intens moment van genot.

Bewaar het tussen 2 °C en 7 °C en consumeer het binnen twee dagen na aankoop om optimaal van de versheid te genieten.

Perfect bij een kopje koffie, als afsluiting van een maaltijd of als verfijnde zoete traktatie tussendoor.