Logo Le Pain d'Antan

Frambozensorbet 250 ml

Een sorbet met een uitgesproken fruitige en zure smaak, gemaakt van frambozenpuree. Door zijn zachte textuur en intense smaak is dit een onmisbaar product in de zomer.

4,75 €

Onze ambachtslieden gebruiken een kant-en-klare frambozenpuree, die ook door onze banketbakkers wordt gebruikt, waaraan suikersiroop wordt toegevoegd. Deze basis brengt de natuurlijke intensiteit van het fruit naar voren en zorgt tegelijkertijd voor een vloeibare textuur zonder kristallen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Framboos, water, suiker, invertsuikersiroop, glucose, dextrose, rundergelatine, johannesbroodpitmeel, guarpitmeel, cellulosegom, Melkeiwitten.
Allergenen : Melk

  • Energie : 411 kJ / 114 kcal
  • Vetten: 0 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0 g)
  • Koolhydraten: 27,3 g (waarvan suikers: 22,6 g)
  • Eiwitten: 0,5 g
  • Vezels: 0,8 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Op basis van een professionele frambozenpuree waaraan suikersiroop wordt toegevoegd. Het geheel wordt gekarnd om een zachte en smeltende textuur te verkrijgen.

Het is een evenwicht tussen de zoetheid van suiker en de natuurlijke zuurheid van frambozen.

Ja, kinderen zijn dol op de fruitige smaak en de zachte textuur.

In een coupe, samen met andere sorbets of op een zandkoekje, voor een fruitige afsluiting van de maaltijd.