Logo Le Pain d'Antan

Pecannoottaart

Een huisgemaakt zanddeeg, een boterachtige en smeltende vulling en hele pecannoten voor een rijke smaak. Deze royale taart is perfect om te delen tijdens een echt moment van genot.

25,50 €

Het deeg wordt met de hand gekneed, de vulling is huisgemaakt en de pecannoten worden in hun geheel toegevoegd om hun smeltende textuur en aroma te behouden. Door het langzaam bakken komt de rijke smaak van deze iconische taart volledig tot zijn recht.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, boter, pecannoten, tarwemeel, eieren, cacaomassa, water, amandelen, cacaoboter, zout, vanilline, dextrose, sojalecithine, tarwemout, ascorbinezuur, enzymen, glycerol.
Allergenen : Gluten, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan sporen bevatten van : Lupine

  • Energie : 1963 kJ / 472 kcal
  • Vetten : 32,3 g (waarvan verzadigde vetzuren : 14,3 g)
  • Koolhydraten: 40,9 g (waarvan suikers: 28,4 g)
  • Eiwitten: 5,5 g
  • Vezels: 3,1 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, elke stap wordt ambachtelijk uitgevoerd bij Pain d'Antan, van het zanddeeg tot het plaatsen van de hele noten.

Ja, er wordt een beetje cacaopasta aan het recept toegevoegd om de smaak nog lekkerder en dieper te maken.

Hij is perfect op kamertemperatuur, maar kan ook lichtjes worden opgewarmd voor een nog smeltender hart.

Tot 5 dagen bij 0 °C, goed verpakt. Idealiter eet je hem binnen twee dagen op om te genieten van zijn optimale textuur.