Logo Le Pain d'Antan

Tortillon met bruine suiker

Een bladerdeegtwist met gekarameliseerde bruine suiker, goudbruin gebakken en bereid volgens ambachtelijke recepten. Perfect voor een zoete en hartverwarmende pauze.
1,85 €

Deze tortillon dankt zijn heerlijke smaak aan de smeltende cassonade die tijdens het bakken karamelliseert. Het gerezen deeg, rijk aan boter, wordt gedraaid voor een unieke textuur.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Bloem (tarwe, tarwegriesmeel, soja, tarwegluten, dextrose, emulgatoren E472e, gemoute tarwebloem, enzymen, koolzaadolie, bewerkingsmiddel E300), boter, water, banketbakkersroom (melk, suiker, vanillecrèmepoeder (zetmeel, natuurlijk aroma, kleurstoffen E101i, E160b)), suiker, bruine suiker, gist, melkpoeder, zout, olijfolie, invertsuikersiroop, kleurstof E160a
Allergenen : gluten, melk, soja
Kan sporen bevatten van: ei, noten, pinda's, sesam, sulfieten

  • Energie : 1550 kJ / 369 kcal
  • Vetten : 14 g – waarvan verzadigd: 9,0 g
  • Koolhydraten: 51 g – waarvan suikers: 9,3 g
  • Eiwitten: 8,1 g
  • Zout: 1,13 g

Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

FAQ

De bladerdeegtwist bevat een vulling van bruine suiker die tijdens het bakken karamelliseert, waardoor het gebakje een zoete smaak en een knapperige textuur krijgt.

Er worden geen eieren gebruikt in het recept, maar er kunnen sporen aanwezig zijn.

Laat het 2 uur ontdooien bij kamertemperatuur en bak het vervolgens 13 minuten op 190 °C.

Ja, het bevat geen vlees of gelatine.