Logo Le Pain d'Antan
9,50 €

Onze ambachtslieden verwerken pecannoten tot huisgemaakte praliné, die warm in het ijs wordt verwerkt. Zo komen de zoetheid en rijkdom van deze noot volledig tot hun recht, zonder dat de subtiliteit ervan verloren gaat.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Melk, suiker, pecannoten, Invert suiker, Gepasteuriseerde melk room, Melk magere melkpoeder, Water, Glucosestroop, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Johannesbroodpitmeel, Natriumalginaat, Guarpitmeel, Carrageen.
Allergenen: melk, noten

  • Energie : 797 kJ / 191 kcal
  • Vetten: 9,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 2,7 g)
  • Koolhydraten: 24 g (waarvan suikers: 23 g)
  • Eiwitten: 3,6 g
  • Vezels: 0,8 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het heeft een zachte, licht gekarameliseerde smaak die typisch is voor pecannoten, en een smeltende textuur.

Ja, het wordt door onze chocolatiers gemaakt van pecannoten en vervolgens tijdens de bereiding aan het ijs toegevoegd.

Het past goed bij een chocoladetaartje, een appeltaart of wat stukjes gedroogd fruit.

Het heeft een evenwichtige zoetheid, afkomstig van de pecannotenpraliné en een uitgebalanceerde hoeveelheid suiker.