Logo Le Pain d'Antan

Baguette met huisgemaakte kipcurry

Onze sandwich met huisgemaakte kipcurry wordt bereid op een knapperig stokbroodje en combineert malse kip met een geurige huisgemaakte currysaus. De zuurkool zorgt voor frisheid en zuurheid, terwijl de optionele gebakken uien een knapperige en smakelijke toets toevoegen.

6,20 €

Onze ambachtslieden maken een huisgemaakte currysaus op smaak gebracht met kruiden zoals kurkuma, komijn en koriander. Deze saus versterkt de smaak van de malse kip en wordt in balans gebracht door de azijnkool. De gefrituurde uien, die optioneel zijn, zorgen voor een onweerstaanbare knapperige toets.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Tarwemeel, Water, Kool, Koolzaadolie, Tomaat, Uien, Suiker, venkel, honing, eigeel, palmolie, gist, olijfolie van eerste persing, zout, mosterd, Chilipeper, Zetmeel, Azijn, Peper, Citroenzuur, Olijf, Melkzuur, IJzergluconaat, Tarwemoutmeel , Ascorbinezuur E300, Enzymen, Tarwemout, Tarwegluten, Koriander, Kurkuma, Erwtenmeel, Komijn, Pilipili, Knoflook, Fenegriek, Kruidnagel, Kaliumcarbonaat, Appel, Xanthaangom, Azijnzuur, Dextrose, Kip.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Mosterd
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine, Selderij

  • Energie : 1051 kJ / 251 kcal
  • Vetten: 12,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 2,1 g)
  • Koolhydraten: 24,8 g (waarvan suikers: 4,3 g)
  • Eiwitten: 9,2 g
  • Vezels: 1,7 g
  • Zout: 0,6 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert malse kip met een huisgemaakte, geurige currysaus, in balans gebracht door de frisheid van azijnkool en de smaak van gebakken uien.

Het knapperige stokbrood contrasteert met de malse kip, de frisse zuurkool en de knapperige gebakken uien.

Hij is perfect voor een exotische lunch, een snelle pauze op kantoor of een smakelijke maaltijd die eens iets anders is.

Hij moet tussen 2 °C en 4 °C worden bewaard en dezelfde dag nog worden gegeten om zijn versheid te behouden.