Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel meergranenbroodje met zaden, gebakken op steen

Een karaktervol broodje, rijkelijk verrijkt met zaden en langzaam gefermenteerd. Door het bakken op steen krijgt het een licht bloemige korst en een luchtige kruim, voor een genot bij elke hap.

1,00 €

Dit pistolet is het resultaat van een langzame gisting die de aroma's ontwikkelt, en van bakken op steen die zorgt voor een dunne, rustieke korst. Onze ambachtslieden voegen er een royale mix van zaden (zonnebloempitten, gierst, lijnzaad) aan toe voor een unieke textuur en een natuurlijke rijkdom.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Water, gist, tarwebloem, zonnebloempitten, gele gierst, lijnzaad, roggemeel, tarwegluten, Tarwestijfsel, Gemoute tarwebloem, Tarwemout, Schimmelamylase.

Allergenen: gluten

Kan sporen bevatten van:  soja, lupine

  • Energie: 1014 kJ / 241 kcal
  • Vetten: 5,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g)
  • Koolhydraten: 36,2 g (waarvan suikers: 0,3 g)
  • Eiwitten: 9,6 g
  • Vezels: 3,4 g
  • Zout: 1,5 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, onze bakkers voegen zonnebloempitten, gele gierst en lijnzaad toe voor een rijke textuur.

Deze ontstaat door het deeg tijdens het vormen te laten rijzen en vervolgens op steen te bakken.

Het past perfect bij soep, een gemengde salade of zachte kaas.

Het wordt langzaam gefermenteerd, maar bevat geen natuurlijke zuurdesem.