Logo Le Pain d'Antan

Croque met kip en curry

kip

Een exotische croque waarbij de malsheid van de kippendij perfect samengaat met een huisgemaakte currysaus met kokosmelk. Geroosterd door onze ambachtslieden bij Pain d'Antan, onthult hij een smeltende en geurige textuur die de smaakpapillen verwarmt.

5,90 €

Onze ambachtslieden bereiden een huisgemaakte currysaus op basis van kokosmelk, op smaak gebracht met uitgebalanceerde kruiden. De kippenbout, gekozen vanwege zijn malsheid en sappigheid, zorgt ervoor dat het gerecht niet droog smaakt. Het geheel wordt zorgvuldig goudbruin gebakken voor een smakelijke en geurige croque.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Melk, Kokosnoot, Boter, Uien, Honing, Antiklontermiddel, Zout, Maïsmeel, Kaliumsorbaat, Water, Specerijen, Kokosmelk, Knoflook, Zonnebloemolie, Kruiden, Aardappelzetmeel, Garnalen, Ansjovis, Tarwemeel, Palmolie, Koriander, Kurkuma, Mosterd, Erwtenmeel, Komijn, Peper, Pilipili, Fenegriek, Venkel, Kruidnagel, Kaliumcarbonaat, Kip, Appel, Stremsel, Fermenten.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Vis, Melk, Mosterd
Kan bevatten: Schaaldieren, Soja

  • Energie: 462 kJ / 111 kcal
  • Vetten: 8,3 g (waarvan 6 g verzadigde vetzuren)
  • Koolhydraten: 2,8 g (waarvan 1,2 g suikers)
  • Eiwitten: 6,1 g
  • Vezels: 0,2 g
  • Zout: 0,2 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, hij wordt ambachtelijk bereid bij Le Pain d'Antan met een huisgemaakte currysaus met kokosmelk en malse kip.

Onze ambachtslieden kiezen kippendijen vanwege hun malsheid en sappigheid, zodat ze bij het opwarmen niet droog worden.

De zoete geur van een curry met kokosmelk, in balans gebracht door aromatische kruiden.

Bewaar hem in de koelkast tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.