Logo Le Pain d'Antan

Pistolet met pastrami

Dit broodje, bereid bij Pain d'Antan, combineert dunne plakjes rundvlees pastrami met een pittige huisgemaakte saus en knapperige groenten. Het contrast tussen de malsheid van het rundvlees en de frisheid van de augurken zorgt voor een evenwichtige en geurige smaak, perfect voor liefhebbers van karakter.

4,50 €

Onze ambachtslieden combineren smakelijke rundvleespastrami met een huisgemaakte saus met een vleugje mosterd en knapperige groenten. Deze combinatie van texturen en smaken, afgewerkt met een vleugje azijn, biedt een perfect evenwicht tussen intensiteit en frisheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Meel van tarwe, water, rundvlees, koolzaadolie, uien, kool, wortel, mosterd, venkel, eigeelei, suiker, selderij, gist, olijfolie van eerste persing, zout, zetmeel, moutazijn, azijn, ansjovis, knoflook, kruiden, tamarinde, peper, azijnzuur, dextrose, appel, sulfiet (E224), citroenzuur, olijf, melkzuur, ijzergluconaat, tarwemeel , ascorbinezuur (E300), enzymen, mout van tarwe, gluten van tarwe, augurken, calciumchloride (E509), glucosestroop, difosfaat, trifosfaten, natriumnitriet, rode lollo, wilde rucola, jonge spinazie, rode biet, veldsla, witte lollo.

Allergenen : Glutenhoudende granen, eieren, vis, selderij, mosterd, sulfieten.

Mogelijke aanwezigheid van : soja, lupine, melk.

  • Energie : 976 kJ / 233 kcal
  • Vetten : 11,4 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 1,1 g
  • Koolhydraten : 24,2 g
  • waarvan suikers : 2,2 g
  • Eiwitten : 7,8 g
  • Vezels : 1,6 g
  • Zout : 0,9 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C.

FAQ

Het combineert smakelijke rundvleespastrami, knapperige groenten en een huisgemaakte saus met een vleugje mosterd voor een rijke en evenwichtige smaakbeleving.

Ja, lichtjes opgewarmd komt de smeltende pastrami en de heerlijke huisgemaakte saus volledig tot zijn recht.

De licht mosterdachtige saus en de verse augurken worden door onze ambachtslieden bereid om elke hap frisheid en pit te geven.

Het biedt een perfect evenwicht tussen de zachtheid van het rundvlees en de pittigheid van de saus en de ingemaakte groenten, zonder overdreven scherp te zijn.