Logo Le Pain d'Antan

Quiche met gerookte zalm

De quiche met gerookte zalm van Pain d'Antan combineert een huisgemaakt deeg met boerenboter en ambachtelijk gerookte Noorse zalm uit Gembloux. Onze ambachtslieden combineren dit met smeltende prei en verse dille voor een verfijnde en smakelijke combinatie.

15,95 €

Het geheim zit hem in het gebruik van Noorse zalm die ambachtelijk wordt gerookt in Gembloux, wat zorgt voor een authentieke en delicate smaak. In combinatie met een huisgemaakt deeg met boerenboter en smeltende prei maakt dit van deze quiche een verfijnd recept.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Eieren, Prei, Tarwebloem, Melk, Boter, Gepasteuriseerde melk room, Natriumlactylaten, Maïszetmeel, Water, Crème fraîche, Zout, Dille, Melkeiwitten, Wei, antiklontermiddel, nootmuskaat, azijnzuur, peper, carrageen, azijn, stremsel, fermenten, zalm.
Allergenen: Gluten, Eieren, Vis, Melk
Kan sporen bevatten van: ""

  • Energie: 953 kJ / 229 kcal
  • Vetten: 15 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,1 g)
  • Koolhydraten: 13,9 g (waarvan suikers: 1,6 g)
  • Eiwitten: 9,3 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 0,2 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden van Pain d'Antan maken een huisgemaakt deeg met boerenboter en beleggen de quiche met Noorse zalm die ambachtelijk wordt gerookt in Gembloux.

Het recept combineert smeltende prei, crème fraîche en een vleugje dille om de ambachtelijk gerookte zalm nog beter tot zijn recht te laten komen.

Hij past zowel bij een verfijnde lunch als bij een gezellig diner of een gastronomisch buffet.

Bewaar hem in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 °C en 7 °C en eet hem binnen 3 dagen op.