Logo Le Pain d'Antan

Quiche met ham en ui

ham

Onze ambachtslieden van Pain d'Antan bereiden een royale quiche met ham en ui, met huisgemaakt deeg met boerenboter en smeltende uien. Het geheel wordt gegratineerd met Emmentaler voor een knapperige korst en een smeuïge textuur.

14,85 €

Het geheim zit hem in het huisgemaakte deeg van onze ambachtslieden, gemaakt met boerenboter en geselecteerde bloem. De uien worden zachtjes gesmoord en de ham zorgt voor een heerlijke toets, allemaal nog verfijnd door de Emmentaler die tijdens het bakken gratineert.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Eieren, uien, tarwebloem, melk, Kalkoen, Boter, Gepasteuriseerde room, Maïszetmeel, Water, Zout, Rozemarijn, Antiklontermiddel, Nootmuskaat, Peper, Carrageen, Azijn, Stremsel, Fermenten, Aardappelzetmeel, Eiwitten uit melk, Dextrose, difosfaat, trifosfaten, glucose, johannesbroodpitmeel, aroma, kruiden, specerijen, natriumerythorbaat, natriumnitriet.
Allergenen: Gluten, Eieren, Melk
Kan bevatten: Soja, Selderij

  • Energie: 976 kJ / 235 kcal
  • Vetten: 15 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,6 g)
  • Koolhydraten: 15,4 g (waarvan suikers: 2,1 g)
  • Eiwitten: 9,1 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 1,8 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden bij Pain d'Antan maken zelf een deeg met boerenboter, belegd met smakelijke ham en gesmolten uien.

Een mooie balans tussen de zachtheid van de uien, de smaak van de ham en de gegratineerde korst met Emmentaler.

Hij is perfect voor een lunchpauze, een eenvoudige en smakelijke avondmaaltijd of een buffet om te delen.

Bewaar hem in de koelkast tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.