Logo Le Pain d'Antan

Pasta alla Genovese

De pastasalade alla Genovese van Pain d'Antan combineert een huisgemaakte verse basilicumpesto met schilfers Parmigiano Reggiano AOP. Onze ambachtslieden voegen pijnboompitten toe voor de knapperigheid en verse groenten voor de smaak.

9,30 €

Het geheim van deze salade zit hem in onze huisgemaakte basilicumpesto, die elke dag met verse kruiden wordt bereid. Onze ambachtslieden maken het recept compleet met schilfers Parmigiano Reggiano AOP en geroosterde pijnboompitten voor de knapperigheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Water, tomaat, bonen, courgette, broccoli, basilicum, melk, pijnboompitten, Zout, Stremsel, Citroenzuur, Olijven, Melkzuur, IJzergluconaat, Tocoferolen, Zonnebloemolie, Oregano, Rozemarijn, Suiker, Koolzaadolie, Knoflook, Natriumglutamaat, Tricalciumfosfaat, Spaanse peper, Azijn, Maïszetmeel, Uien, Paprika, Venkel, Tijm, Arachideolie, Griesmeel.
Allergenen: Gluten, Pinda's, Melk
Kan sporen bevatten van: Noten, Zwaveldioxide en sulfiet, Soja, Mosterd

  • Energie: 582 kJ / 139 kcal
  • Vetten: 7,1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 2,3 g)
  • Koolhydraten: 9,8 g (waarvan suikers: 1,6 g)
  • Eiwitten: 5,6 g
  • Vezels: 1,6 g
  • Zout: 0,4 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden bij Pain d'Antan maken een huisgemaakte basilicumpesto en combineren deze met schilfers Parmigiano Reggiano AOP en knapperige pijnboompitten.

Ze combineert de frisheid van huisgemaakte pesto, de rijkdom van Parmigiano AOP en de knapperigheid van pijnboompitten.

Hij is ideaal voor een lunchpauze, een zomerse maaltijd of als bijgerecht bij een buffet.

Bewaar hem in de koelkast tussen 2 °C en 4 °C en eet hem binnen 3 dagen op.