Logo Le Pain d'Antan

Taboulehsalade met kip

kip

De taboulésalade met kip van Pain d'Antan combineert een taboulé met verse kruiden met plakjes malse kippendij. Huisgemaakte schilfers Parmigiano Reggiano AOP maken dit smakelijke en evenwichtige recept compleet.

8,50 €

Onze ambachtslieden gebruiken in plakjes gesneden kippendijen voor extra malsheid. Ze maken zelf Parmigiano Reggiano AOP-schilfers, die worden toegevoegd aan de taboulé met kruiden, komijn en kurkuma.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Tomaat, water, melk, courgette, wortel, olijfolie van eerste persing, koriander, munt, zout, stremsel, komijn, kurkuma, peper, selderijzaad, knoflook, paprika, griesmeel, citroensap, sulfiet E223, kip. Citroensap, Sulfiet E223, Kip.
Allergenen: Gluten, Melk, Selder, Sulfieten
Kan sporen bevatten van: "":contentReference[oaicite:0]{index=0}

  • Energie: 544 kJ / 130 kcal
  • Vetten: 4,7 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,3 g)
  • Koolhydraten: 11,7 g (waarvan suikers: 1,2 g)
  • Eiwitten: 9,6 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 0,4 g
:contentReference[oaicite:1]{index=1}

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.:contentReference[oaicite:2]{index=2}

FAQ

Ja, onze ambachtslieden van Pain d'Antan combineren een taboulé met verse kruiden met plakjes malse kippendij en huisgemaakte schilfers Parmigiano Reggiano AOP.

De plakjes kipfilet, de huisgemaakte schilfers Parmigiano AOP en een tabouleh met kruiden en specerijen.

Hij is ideaal voor een evenwichtige lunch, een zomerse maaltijd of een buffet om te delen.

Bewaar hem tussen 2 °C en 4 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.