Logo Le Pain d'Antan

Broodje met Italiaans rundvlees

Onze Italiaanse rundvleessandwich combineert mals rundvlees, huisgemaakte pesto met basilicum en Parmezaanse kaas AOP. Geserveerd op een sneetje halfgrijs brood van tarwe- en speltmeel, biedt het een rustieke en verfijnde combinatie.

4,95 €

Een royale basis van huisgemaakte geroosterde rundvlees, een pesto met verse kruiden die we zelf bereiden en schilfers Parmigiano Reggiano AOP. Dit alles wordt nog lekkerder door het halfgrijze brood met speltmeel.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Tarwemeel, water, rundvlees, courgette, speltmeel, tarwekiemen, pijnboompitten, melk, venkel, basilicum, zout, olijfolie, gist, rozemarijn, Knoflook, Zetmeel, Stremsel, Peper, Citroenzuur, Olijf, Melkzuur, IJzergluconaat, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Ascorbinezuur E300, Enzymen, Tarwemout, Arachideolie, Wijnazijn, Druivenmost, Glucose, Maïszetmeel, Xanthaangom, Koolzaadolie.
Allergenen: Tarwe, Pinda's, Melk, Sulfieten
Kan sporen bevatten van: Soja, Lupine, Noten

  • Energie: 793 kJ / 190 kcal
  • Vetten: 4,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1 g)
  • Koolhydraten: 26,5 g (waarvan suikers: 1,2 g)
  • Eiwitten: 9 g
  • Vezels: 2,2 g
  • Zout: 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Mals rosbief, huisgemaakte pesto en schilfers Parmezaanse kaas AOP, geserveerd op rustiek halfgrijs brood.

Een knapperige bodem, mals rundvlees en knapperige pijnboompitten.

Ideaal voor een mediterrane lunch, een smakelijke pauze of een Italiaanse maaltijd.

Bewaar het broodje tussen 2 °C en 4 °C en consumeer het binnen de dag om de versheid te behouden.