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4,60 €

Our artisans allow Savoyard Nature to ferment slowly in wooden baskets. This traditional method allows the dough to develop harmoniously before being baked on stone, revealing all its subtlety.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Wheat flour, Water, Yeast, Starch, Wheat flour, Wheat gluten, Wheat sourdough, Salt, Dextrose, Malted barley, Rye malt, Wheat malt, Enzymes, Ascorbic acid.
Allergens : wheat, gluten, barley, rye
May contain: soya, lupin, eggs, milk, nuts

Energy: 805 kJ / 193 kcalFat: 1.1 g (of which saturated 0.1 g)
  • Carbohydrates: 37.3 g (of which sugars 1.1 g)
  • Protein: 8.1 g
  • Fibre: 1.9 g
  • Salt: 1 g
  • Store at 0°C