Logo Le Pain d'Antan

Épis Pavot

Dit brood is gedraaid en rijkelijk bestrooid met maanzaad. Het heeft een zachte kruim en een goudbruine korst met een subtiele knapperigheid. Een eenvoudig en authentiek genot om samen aan tafel van te genieten.

2,50 €

Elke kolf wordt met de hand gevormd en door onze ambachtslieden in maanzaad gerold. Door deze delicate handeling hechten de zaadjes zich aan de korst en geven ze tijdens het bakken hun geroosterde aroma vrij, wat een unieke toets geeft aan de zachte kruim.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : tarwebloem, Water, papaver, Zout, Gist, roggemeel, Zonnebloemolie, Zetmeel, Mout van tarwe, tarwebloem gemoute, Mout van gerst, Citroenzuuresters, Enzymen, Ascorbinezuur.

Allergenen : tarwe, rogge, gerst, papaver, gluten

Kan sporen bevatten van : soja, noten, lupine, eieren, melk, sesam

  • Energie: 974 kJ / 233 kcal
  • Vetten: 4,5 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g)
  • Koolhydraten: 38,5 g (waarvan suikers: 0,7 g)
  • Eiwitten: 7,7 g
  • Vezels: 1,9 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Maanzaad geeft een subtiele geur, een licht bittere smaak en een verfijnde knapperigheid aan de goudbruine korst.

Het heeft een zachte kruim en een dunne korst, verrijkt met de knapperigheid van geroosterde maanzaadjes.

Het is gemakkelijk met de hand te delen, ideaal als aperitief, bij een salade of als ontbijtbroodje.

Bewaar het bij 0 °C, in een doek of broodzak om de korst en zachtheid te behouden.