Épis Pavot
Dit brood is gedraaid en rijkelijk bestrooid met maanzaad. Het heeft een zachte kruim en een goudbruine korst met een subtiele knapperigheid. Een eenvoudig en authentiek genot om samen aan tafel van te genieten.
Dit brood is gedraaid en rijkelijk bestrooid met maanzaad. Het heeft een zachte kruim en een goudbruine korst met een subtiele knapperigheid. Een eenvoudig en authentiek genot om samen aan tafel van te genieten.
Elke kolf wordt met de hand gevormd en door onze ambachtslieden in maanzaad gerold. Door deze delicate handeling hechten de zaadjes zich aan de korst en geven ze tijdens het bakken hun geroosterde aroma vrij, wat een unieke toets geeft aan de zachte kruim.
Ingrediënten : tarwebloem, Water, papaver, Zout, Gist, roggemeel, Zonnebloemolie, Zetmeel, Mout van tarwe, tarwebloem gemoute, Mout van gerst, Citroenzuuresters, Enzymen, Ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, rogge, gerst, papaver, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, noten, lupine, eieren, melk, sesam