Traditioneel Frans stokbrood
Een eerbetoon aan de bakkerskunst van weleer: traditionele meelsoorten, lang rijzen, bakken op steen en geen toevoeging van gluten. Een goed ontwikkelde korst en een kruim met een royale luchtige structuur.
Een eerbetoon aan de bakkerskunst van weleer: traditionele meelsoorten, lang rijzen, bakken op steen en geen toevoeging van gluten. Een goed ontwikkelde korst en een kruim met een royale luchtige structuur.
Onze ambachtslieden selecteren traditionele meelsoorten zonder toegevoegde gluten en laten het deeg vervolgens lang rusten zodat de aroma's zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen. Door het bakken op steen krijgt dit karakteristieke brood met een luchtige kruim en een goudbruine korst zijn definitieve vorm.
water, zout, gist, roggebloem, zonnebloemolie, zetmeel, mout van tarwe, tarwebloem, gemoute tarwebloem, tarwegluten, schimmelamylasen.
Allergenen : tarwe, gluten, rogge
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, noten