Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel Frans stokbrood

Een eerbetoon aan de bakkerskunst van weleer: traditionele meelsoorten, lang rijzen, bakken op steen en geen toevoeging van gluten. Een goed ontwikkelde korst en een kruim met een royale luchtige structuur.

2,25 €

Onze ambachtslieden selecteren traditionele meelsoorten zonder toegevoegde gluten en laten het deeg vervolgens lang rusten zodat de aroma's zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen. Door het bakken op steen krijgt dit karakteristieke brood met een luchtige kruim en een goudbruine korst zijn definitieve vorm.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, zout, gist, roggebloem, zonnebloemolie, zetmeel, mout van tarwe, tarwebloem, gemoute tarwebloem, tarwegluten, schimmelamylasen.

Allergenen : tarwe, gluten, rogge

Kan sporen bevatten van : soja, lupine, noten

  • Energie : 1115 kJ / 267 kcal
  • Vetten: 0,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g)
  • Koolhydraten: 54,1 g (waarvan suikers: 1,5 g)
  • Eiwitten: 9,5 g
  • Vezels: 0,3 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het recept voldoet aan het decreet voor traditioneel Frans stokbrood: onbehandelde meelsoorten, zonder toevoegingen, zonder toevoeging van gluten.

Dankzij een lang rijzingsproces en een zorgvuldige vormgeving door onze ambachtslieden ontwikkelt de kruim zich op natuurlijke wijze.

Het zorgt voor een goed ontwikkelde, licht bloemige en zeer knapperige korst.

Als sandwich, op warme toast of bij uw maaltijden. Bewaren bij 0 °C.