Logo Le Pain d'Antan

8 met frangipane

Een goudbruin deeg dat zich subtiel om een vulling van huisgemaakte frangipane wikkelt. Deze klassieker is zacht en rijk en nodigt u uit om te genieten van de zoete smaak van amandelen, verfijnd door onze ambachtslieden.

2,40 €

De huisgemaakte frangipane, rijkelijk gevuld met amandelen, wordt elke dag met zorg bereid. Onze ambachtslieden wikkelen het in een delicaat goudkleurig deeg, voor een gebakje met een zachte textuur en een onweerstaanbare smaak.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Amandelen, Boter, Suiker, Eieren, Tarwebloem, Water, Melk, Olijfolie van eerste persing, Zout, Maïszetmeel, Caroteen kleurstof, Riboflavine kleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel, Tarwegriesmeel, Soja-meel, Gluten van tarwe, Dextrose, Mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, Koolzaadolie, Ascorbinezuur E300, Gist, Melkpoeder, Olijfolie, Natriumlactylaten, Invert suikersiroop.

Allergenen : Gluten, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan aanwezig zijn: Lupine, Pinda's, Sesamzaad, Zwaveldioxide

  • Energie: 2016 kJ / 485 kcal
  • Vetten: 37,3 g (waarvan verzadigde vetten: 16,1 g)
  • Koolhydraten: 27,8 g (waarvan suikers: 23,7 g)
  • Eiwitten: 8,6 g
  • Vezels: 3,2 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Onze huisgemaakte frangipane is rijk aan amandelen en wordt elke dag met zorg bereid door onze ambachtslieden, voor een authentieke en rijke smaak.

Ja, hij wordt elke dag bij Pain d'Antan gemaakt, om een zachte textuur en een ambachtelijk uiterlijk te garanderen.

Dit product kan worden bewaard bij een temperatuur tussen 2 °C en 7 °C en kan het beste binnen 2 dagen worden geconsumeerd om de versheid te behouden.

Op elk moment van de dag: bij het ontbijt, als zoete snack of na de maaltijd met een kopje thee.