Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel stokbrood met peper en zout

Het verrassende en gedurfde traditionele stokbrood met peper en zout combineert een luchtige kruim met een knapperige korst met peper. Een perfecte creatie om uw zomerse maaltijden en kaasplankjes op smaak te brengen.

2,35 €

Onze ambachtslieden bestrooien het deeg voor het bakken met een royale hoeveelheid gemalen peper en zout. Deze eenvoudige handeling zorgt voor een knapperige korst en een aromatisch karakter van het brood, dat nog wordt versterkt door een goed uitgevoerde gisting.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, olijfolie van eerste persing, zout, roggebloem, gist, peper, zonnebloemolie, mout van tarwe, zetmeel, tarwebloem, gemoute tarwebloem, koolzaadolie, enzymen, ascorbinezuur E300, tarwegluten, schimmelamylasen, palmolie.

Allergenen: tarwe, gluten, rogge

Kan sporen bevatten van : soja, noten, lupine

  • Energie : 974 kJ / 233 kcal
  • Vetten: 4,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g)
  • Koolhydraten: 40,3 g (waarvan suikers: 1,2 g)
  • Eiwitten: 7,1 g
  • Vezels: 0,3 g
  • Zout: 0,2 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

De toevoeging van zwarte peper en zout aan het oppervlak versterkt de luchtige kruim met een intens en subtiel aroma.

Het is perfect voor aperitieven, maaltijden in de buitenlucht of schotels om te delen.

Dankzij een langzame gisting en een gecontroleerde bakwijze ontwikkelt het stokbrood een natuurlijke luchtige structuur.

Nee, de peper is goed gedoseerd: net genoeg om de smaakpapillen te prikkelen zonder de zachtheid van het brood te overheersen.