Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel stokbrood met zuurdesem

Zonder toegevoegde gist, dit stokbrood is uitsluitend gebaseerd op de kracht van natuurlijke zuurdesem. Een dunne, licht bloemige korst, een zachte kruim en een uitgesproken smaak die het langzame en geduldige werk van onze ambachtslieden weerspiegelen.

2,40 €

Onze ambachtslieden vervangen gist door een natuurlijke, zelfgemaakte zuurdesem. Dankzij een langzame gisting ontwikkelt het deeg een diep aroma, een luchtige kruim en een lichte korst, gekenmerkt door het bakken op steen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, roggebloem, zout, gist, gemoute en geroosterde tarwebloem, zonnebloemolie, tarwemout, zetmeel, tarwebloem, gemoute tarwebloem, tarwegluten, schimmelamylasen.

Allergenen : tarwe, gluten, rogge

Kan sporen bevatten van : soja, noten, lupine

  • Energie : 823 kJ / 197 kcal
  • Vetten: 0,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 g)
  • Koolhydraten: 39,9 g (waarvan suikers: 1,1 g)
  • Eiwitten: 7 g
  • Vezels: 0,5 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het wordt gemaakt zonder gist, alleen met natuurlijke zuurdesem, waardoor het een lichtzure smaak heeft en beter verteerbaar is.

Een soepel, levendig kruim met luchtbellen, het resultaat van een lange gisting.

Het past heel goed bij kaas, soep of een sandwich met seizoensgroenten.

Bewaar het bij 0 °C. Het is het lekkerst als je het dezelfde dag nog eet.