Logo Le Pain d'Antan

Noten-rozijnenbrood

Een donker brood met natuurlijke zuurdesem, rijkelijk gevuld met noten en rozijnen. Onze ambachtslieden geven de zuurdesem de tijd om rijke aroma's te ontwikkelen, voor een compacte en tegelijkertijd zachte kruim.

5,80 €

Dit brood is gebaseerd op een lange gisting met natuurlijke zuurdesem. Onze ambachtslieden voegen de noten en rozijnen toe tijdens het kneden om hun textuur te behouden en hun aroma's in elke sneetje te verspreiden.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : water, rozijnen, roggebloem, noten, hazelnoten, zout, gist, tarwemout, plantaardig vet tarwe, gerstemout, gemoute tarwebloem.
Allergenen : gluten, noten.
Kan sporen bevatten van: soja, lupine.

  • Energie: 1146 kJ / 274 kcal
  • Vetten: 6,2 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,7 g)
  • Koolhydraten: 44,6 g (waarvan suikers: 7,7 g)
  • Eiwitten: 8 g
  • Vezels: 3,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, dit brood wordt gemaakt met natuurlijke zuurdesem en een lange gisting, voor een rijkere smaak en een betere houdbaarheid.

De kruim is donker, zacht en compact, met stukjes walnoot en rozijnen die smelten in de mond.

Het kan worden gegeten bij het ontbijt, met kaas of in dunne sneetjes als tussendoortje.

Bewaar het op 0 °C om de versheid en smaak te behouden.