Logo Le Pain d'Antan

Kleine spelt met zonnebloempitten

Dit brood van kleine spelt wordt met zorg gemaakt van speltmeel, de voorloper van tarwe, dat van nature rijk is aan vezels. De goudbruine korst is bezaaid met zonnebloempitten voor een smakelijke en rustieke toets.

3,05 €

Onze ambachtslieden selecteren een oud soort speltmeel dat gewaardeerd wordt om zijn hoge vezelgehalte en lage glutengehalte. De finishing touch? Een royale laag zonnebloempitten die in de oven goudbruin worden gebakken voor een geroosterde smaak en een delicate knapperigheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

speltmeel, Water, haver, zout, gist, zetmeel, tarwebloem, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur (E300), enzymen.

Allergenen : spelt, tarwe, gluten

Mogelijke aanwezigheid van : soja, melk

  • Energie: 1038 kJ / 248 kcal
  • Vetten: 1,8 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g)
  • Koolhydraten: 46,3 g (waarvan suikers: 0,8 g)
  • Eiwitten: 9 g
  • Vezels: 5,3 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, maar in zeer kleine hoeveelheden. Dit brood wordt gemaakt van engraanmeel, een oude speltsoort die van nature weinig gluten bevat.

Ze zorgen voor een subtiele knapperigheid, een licht geroosterde smaak en vullen de voedingswaarde aan met vezels en mineralen.

Het is ideaal als ontbijt, als tussendoortje of bij zoete gerechten zoals soep of verse kaas.

Bewaar het bij 0 °C, in een doek of broodzak om de korst en zachtheid te behouden.