Kleine spelt met zonnebloempitten
Dit brood van kleine spelt wordt met zorg gemaakt van speltmeel, de voorloper van tarwe, dat van nature rijk is aan vezels. De goudbruine korst is bezaaid met zonnebloempitten voor een smakelijke en rustieke toets.
Dit brood van kleine spelt wordt met zorg gemaakt van speltmeel, de voorloper van tarwe, dat van nature rijk is aan vezels. De goudbruine korst is bezaaid met zonnebloempitten voor een smakelijke en rustieke toets.
Onze ambachtslieden selecteren een oud soort speltmeel dat gewaardeerd wordt om zijn hoge vezelgehalte en lage glutengehalte. De finishing touch? Een royale laag zonnebloempitten die in de oven goudbruin worden gebakken voor een geroosterde smaak en een delicate knapperigheid.
speltmeel, Water, haver, zout, gist, zetmeel, tarwebloem, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur (E300), enzymen.
Allergenen : spelt, tarwe, gluten
Mogelijke aanwezigheid van : soja, melk