Logo Le Pain d'Antan

Rustiek groot

Een royaal brood, gebakken op steen en verrijkt met roggebloem, voor een goudbruine korst en een halfgrijze kruim met een diepe smaak. Een authentiek brood, gebakken volgens de traditie.

3,15 €

Onze ambachtslieden zorgen ervoor dat dit brood voor het bakken met roggebloem wordt bestrooid, waardoor de tonen van oude granen worden benadrukt. Door het bakken op steen wordt de korst perfect en worden de aroma's geconcentreerd.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Meel van tarwe, Water, Speltmeel, Tarwekiemen, Zout, Gist, Zetmeel, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Ascorbinezuur (E300), Enzymen.
Allergenen : tarwe, spelt
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, melk

  • Energie: 987 kJ / 236 kcal
  • Vetten: 1,3 g (waarvan verzadigde vetten: 0,3 g)
  • Koolhydraten: 46,1 g (waarvan suikers: 1,3 g)
  • Eiwitten: 7,6 g
  • Vezels: 4,6 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, bij Pain d'Antan bakken we het Rustique grand op steen, voor een smakelijke korst en een authentieke textuur.

Dit brood wordt subtiel gefloreerd met roggebloem, wat het zijn rustieke uiterlijk en een lichte toets van oude granen geeft.

De kruim van de Rustique grand is halfgrijs, licht compact, ideaal voor stevige boterhammen.

Het past uitstekend bij een rustiek ontbijt, een avondsoep of een zelfgemaakte sandwich.