Logo Le Pain d'Antan

Berlijnse bol met room

Een goudbruine wolk, bestrooid met poedersuiker, met in het midden een romige banketbakkersroom, elke dag huisgemaakt. Een hapje zoetigheid dat pure verwennerij is.

2,35 €

Bij Pain d'Antan wordt de banketbakkersroom met veel geduld en vakmanschap huisgemaakt, waarna deze met de hand royaal in elke boule wordt gespoten. Deze ambachtelijke werkwijze garandeert een smeltende textuur en een authentieke smaak.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Melk, suiker, cacaopoeder, kaliumcarbonaat, maïszetmeel, kleurstof carotenen, kleurstof riboflavine, natuurlijk vanillearoma, zetmeel, zoutvet, Magnesiumzouten van vetzuren, Aroma's, Tarwemeel, Eieren, Palmolie, Zonnebloemolie, Gist, Koolzaadolie, Boter, Wei-eiwitpoeder, Melkpoeder, Zout, Glucose, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Natriumlactylaten, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Water, Aroma, Eiwitpoeder.
Allergenen: tarwe, eieren, Melk
Kan sporen bevatten van : Noten

  • Energie: 1006 kJ / 240 kcal
  • Vetten: 8,8 g (waarvan verzadigde vetzuren: 3,8 g)
  • Koolhydraten: 34,8 g (waarvan suikers: 17,6 g)
  • Eiwitten: 5 g
  • Vezels: 1 g
  • Zout: 0,7 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

De banketbakkersroom waarmee de Boule de Berlin wordt gevuld, wordt elke dag bij Pain d'Antan bereid volgens ons eigen recept. De vulling wordt ter plaatse met de hand gemaakt.

Zacht en luchtig van buiten, smeltend van binnen dankzij een romige banketbakkersroom: een perfecte balans voor fijnproevers.

Bewaar ze koel, bij 0 °C, en eet ze bij voorkeur binnen 2 dagen om optimaal van hun versheid te genieten.

Perfect voor een zoete pauze, als tussendoortje of om je dierbaren een zoet moment te bezorgen.