Logo Le Pain d'Antan

Chocoladebrood met gesmolten chocolade

Goudbruin bladerdeeg met drie repen smeltende chocolade, voor een perfecte balans tussen knapperigheid en intense chocoladesmaak. Een rijkelijk gevuld broodje om op elk moment van te genieten.

1,90 €

Wat maakt het verschil? Drie repen smeltende chocolade in een luchtig, boterachtig bladerdeeg. Elk broodje wordt dezelfde dag bereid, zodat het altijd vers en smakelijk is.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Boter, Suiker, Chocolade, Water, Glucose, Cacaomassa, Melk poeder, Cacaoboter, Cacaopoeder, Melk , Vanillearoma, Sojalecithine, Weipoeder, Pectine, Johannesbroodpitmeel, Azijnzuur, Kaliumsorbaat, Calciumchloride E509, Aroma's, Glucosestroop, Tarwemeel, Gist, Gluten van tarwe, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, Xanthaangom, Ascorbinezuur E300, Gele kleurstof E102, Enzymen.

Allergenen : Gluten, Soja, Melk
Kan aanwezig zijn: Noten

  • Energie: 1769 kJ / 423 kcal
  • Vetten: 21,6 g (waarvan verzadigde vetten: 14,5 g)
  • Koolhydraten: 50,6 g (waarvan suikers: 29,6 g)
  • Eiwitten: 5,1 g
  • Vezels: 0,4 g
  • Zout: 0,7 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Elk chocoladebroodje van Pain d'Antan bevat drie repen chocolade voor een smeltende smaak bij elke hap.

Ja, het wordt elke dag vers gebakken met knapperig bladerdeeg en zorgvuldig gevormd door onze ambachtelijke bakkers.

Bewaar het bij 0 °C en eet het dezelfde dag op om optimaal van de knapperigheid te genieten.

Het past perfect bij een uitgebreid ontbijt, een vieruurtje of een zoete pauze gedurende de dag.