Logo Le Pain d'Antan

Chouquettes

Onze luchtige en knapperige chouquettes worden elke nacht goudbruin gebakken en met de hand bestrooid met parelsuiker. Een hapje uit je kindertijd om elke ochtend opnieuw te ontdekken, vers van de dag.

0,70 €

Het deeg wordt machinaal bereid voor een perfecte consistentie, maar de parelsuiker wordt zorgvuldig met de hand toegevoegd. Door 's nachts te bakken is er elke ochtend een verse lading klaar om van te smullen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Eieren, Suiker, Melk, Tarwebloem, Water, Boter, Zout, Maïszetmeel, Caroteenkleurstof, Riboflavinekleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Tarwezetmeel, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen.
Allergenen : tarwe, eieren, melk
Kan sporen bevatten van : noten, soja, lupine

  • Energie: 1070 kJ / 257 kcal
  • Vetten: 12,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 7,8 g)
  • Koolhydraten: 30,7 g (waarvan suikers: 20,4 g)
  • Eiwitten: 5,2 g
  • Vezels: 0,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Het deeg wordt machinaal gevormd om een mooie, regelmatige vorm te garanderen, waarna met de hand parelsuiker wordt toegevoegd voordat ze 's nachts worden gebakken.

Ja, ze worden 's nachts gebakken, zodat ze elke ochtend bij de opening van Pain d'Antan optimaal vers zijn.

Ze kunnen worden bewaard bij 2°C–7°C, maar zijn het lekkerst op de dag zelf, zodat ze knapperig blijven.

Ze zijn altijd lekker: bij het ontbijt, bij de thee of als zoete tussendoortje.