Logo Le Pain d'Antan

Délice met peer en frangipane

Knapperig bladerdeeg, een smeltende vulling van peer en huisgemaakte amandelcrème, een laagje poedersuiker... Elke hap van de Délice poire van Pain d'Antan getuigt van ambachtelijke gulheid.

2,30 €

Onze ambachtslieden bereiden een royale frangipane op basis van amandelen en voegen daar sappige perenpartjes aan toe. Na een handige draai met het bladerdeeg wordt het geheel voor het bakken voorzichtig bestrooid met poedersuiker.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst met ingrediënten : melk, Suiker, amandelen, boter, Water, eieren, tarwemeel, Olijfolie van eerste persing, Zout, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Maïszetmeel, Caroteenkleurstof, Riboflavinekleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel, Azijnzuur, Peer, Griesmeel van tarwe, Soja-meel, Gluten van tarwe, Dextrose, diacetylmelkzuurester van mono- en diglyceriden van vetzuren, gemoute tarwe meel, Koolzaadolie, Gist, melkpoeder, Olijfolie, Invert suikersiroop.
Allergenen : tarwe, eieren, soja, melk, noten
Kan aanwezig zijn: lupine, pinda's, sesam

  • Energie: 979 kJ / 235 kcal
  • Vetten: 13 g (waarvan verzadigde vetten 5,5 g)
  • Koolhydraten: 25,7 g (waarvan suikers 33,5 g)
  • Eiwitten: 3,6 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C