Logo Le Pain d'Antan

Bayard klein

De kleine Bayard onderscheidt zich door zijn lichte kruim en zijn dichte textuur, het resultaat van een mix van karaktervolle meelsoorten. Onze ambachtslieden bakken het direct op steen voor een goudbruine korst, die getuigt van overvloed.

2,40 €

Onze ambachtelijke bakkers combineren spelt-, rogge-, tarwe- en moutmeel tot een deeg dat rijk is aan smaak en vezels. Door het bakken op steen en het fermentatieproces ontstaat een compacte en smakelijke kruim.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, speltmeel, roggemeel, tarwekiemen, zout, gist, zonnebloemolie, tarwemout, zetmeel, tarwemeel, gemoute tarwemeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur E300, enzymen, tarwegluten.

Allergenen: tarwe, gluten, spelt, rogge

Kan sporen bevatten van:  soja, noten, lupine, melk

  • Energie: 1037 kJ / 248 kcal
  • Vetten: 1,1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,3 g)
  • Koolhydraten: 49,8 g (waarvan suikers: 1 g)
  • Eiwitten: 8,4 g
  • Vezels: 2,7 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het bevat spelt-, rogge-, tarwe- en moutmeel, voor een rustieke smaak en een rijke textuur.

Het is een rond brood van 400 g met een compact kruim, ideaal voor boterhammen en als bijgerecht.

Bij soep, kaas of gewoon geroosterd met een beetje boter.

Het kan worden bewaard bij 0 °C en kan het beste op de dag van aankoop worden gegeten.