Logo Le Pain d'Antan
5,45 €

Onze ambachtslieden laten de roggezuurdesem 48 uur rijzen, een lange fermentatietijd die de graanaroma's intens ontwikkelt en het brood zijn rustieke textuur geeft. Het handmatig vormen getuigt van authentiek vakmanschap, voor een brood met karakter.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Water, tarwebloem, roggemeel, Zout, Gist, Zetmeel, Tarwemout, gerstemout, tarwegluten, schimmelamylasen, ascorbinezuur, enzymen.

Allergenen : tarwe, rogge, gerst, gluten

Mogelijke aanwezigheid van : soja, lupine

  • Energie: 842 kJ / 201 kcal
  • Vetten: 1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g)
  • Koolhydraten: 39,8 g (waarvan suikers: 1,3 g)
  • Eiwitten: 6,2 g
  • Vezels: 3,7 g
  • Zout: 0 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C